skype:+8613798528951   Whatsapp: Signal +8613798528951

123FBI Electronic Technology

News

Het signaal van de mobiele telefoon in de kamer is slecht

 Het signaal van de mobiele telefoon in de kamer is slecht signal jammer

Signaal stoorzender signaal dode zone. Het betekent buiten de dekking van de operator. De oplossing is om uit de blinde zone van het signaal te komen en naar een groot gebied te gaan.

2
Signaal stoorzender hoog gebouw. Op het hoge niveau, vanwege de openheid, ontving het tegelijkertijd verschillende signalen van het basisstation, de intensiteit is vergelijkbaar en vaak geschakeld, waardoor er geen signaal communiceert wanneer de mobiele telefoon schakelt. De oplossing is om een ​​signaalimporter te installeren.

3
Netwerkonderbreking. De mobiele telefoon signaleert de signaalstoorzender als gevolg van de volume-verzadiging of tijdelijke storing van de netwerkoproep van de gebruiker. De oplossing is om weg te blijven van de binnenstad, het piekgebied, de drukke uren van het pieknetwerk te vermijden en de signaaltoestand verbetert natuurlijk.

4
De GSM-netwerkinstellingen zijn als volgt: Voer de kiesmodus in * # * # 4636 # * # * Voer de telefooninformatie in Stel het gewenste netwerktype in: Selecteer GSM auto (prl) om terug te keren naar de stand-bymodus. De WCDMA-netwerkinstellingen zijn als volgt: Voer de kiesmodus in * # * # 4636 # * # * Voer de telefooninformatie in Stel het gewenste netwerktype in: Selecteer WCDMA auto (prl) om terug te keren naar de stand-bymodus. De GSM / WCDMA-netwerkinstellingen zijn als volgt: Voer de kiesmodus in * # * # 4636 # * # * Voer de telefooninformatie in Stel het gewenste netwerktype in: Selecteer GSM / WCDMA auto (prl) om terug te keren naar de stand-bymodus.
 

Go Back 】 | 【 Print

Deutsch Espanol Francais Italiano Portugues Japanese Korean Arabic Russian
X