skype:+8613798528951   Whatsapp: Signal +8613798528951

123FBI Electronic Technology

News

Waarom moet ik een signaalblokker / mobiele stoorzender gebruiken

 Waarom moet ik een signaalblokker / mobiele stoorzender gebruiken

Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, is ons leven steeds handiger. Het brengt echter ook veel problemen met zich mee:

De telefoon kan worden afgeluisterd, WiFi kan worden aangetast, elektronische apparaten met camera's kunnen worden gehackt en de persoonlijke privacy wordt ernstig bedreigd. Om nog maar te zwijgen van de alomtegenwoordige drones en GPS-positionering. Om uw persoonlijke privacy en communicatiebeveiliging te beschermen, wilt u misschien een stoorzender gebruiken.

De aanschaf van goedkope mobiele interceptors is een noodzakelijke voorwaarde geworden voor het bereiken van een meer culturele samenleving, omdat er steeds meer behoefte is aan controle over het gebruik van mobiele telefoons in openbare plaatsen zoals gebedshuizen, theaters en bibliotheken.

Met de populariteit van slimme apparaten, naast de bovenstaande kennisgeving, hebben sommige andere plaatsen ook dergelijke apparaten nodig.

Het lijdt geen twijfel dat in de meeste kantoren e-mail en internet absoluut noodzakelijk zijn. Maar hoe zit het met mobiele telefoons? Volgens een onderzoek door Pew Research vermeldt slechts 24% van de voltijdse of deeltijdse volwassenen batterijen of smartphones als "zeer belangrijke" banen. In andere onderzoeken denkt 50% van de bazen dat mobiele telefoons negatief zijn voor de productiviteit op de werkplek.

Net zoals ouders het vermogen en het recht hebben om thuis wifi af te sluiten, moeten ze de mogelijkheid hebben om cellulaire signalen af ​​te breken indien nodig. Het oprapen van de telefoon uit de hand en ze in de vliegtuigmodus plaatsen werkt mogelijk niet, en het huis veranderen in een kooi van Faraday is een extreme situatie, en alleen de menigte van foliefolie mag het proberen. Wanneer u dit nodig heeft of nodig hebt, moet u echter een stoorzender voor de thuistelefoon kiezen.

Naast de bovengenoemde apparaten, zijn anti-tracking stoorzenders ook zeer noodzakelijk. Tegenwoordig zijn GPS-volgapparatuur eenvoudig te installeren, dus ze zijn eenvoudig te installeren in auto's. Op dit moment is een GPS-terugloopstoorzender vereist.

Natuurlijk, met de verspreiding van drones, moeten steeds meer organisaties en individuen drone-jammers gebruiken om ze te beheren.
 

Go Back 】 | 【 Print

Deutsch Espanol Francais Italiano Portugues Japanese Korean Arabic Russian
X